In actie voor Villa Pardoes!

Heidi Ignoul

( WinterRun 10 km | Lid van team: De drie musketiers  )

van totaal € 200 (162%)
0 m Afgelegd
Mijn doel 10 km | Bereikt 0%

Hallo allemaal,


Op 17 december aanstaande gaan wij, Heidi, Lucas en Marco, de Villa Pardoes Run (10 kilometer variant) lopen. Gezien de temperaturen en het weer de afgelopen jaren, wordt het mogelijk afzien, maar wel met een heel goed gevoel. Je weet namelijk dat de opbrengst die je bij elkaar loopt, besteed wordt aan het mogelijk maken van een vakantie voor een gezin met een ernstig of levensbedreigend ziek kindje van 4 tot en met 12 jaar.


Marco heeft reeds eerder meegedaan aan deze Run en vertelde over het stukje van de route dat dwars door het huis van Villa Pardoes gaat. “Toen ik daar aangekomen was en door het huis rende, werd ik aangemoedigd door enkele kindjes en hun ouders die daar op dat moment genoten van een vakantie. Ik kan jullie zeggen dat dit moment mij meer dan kippenvel bezorgde.”


Toen Marco ons vroeg om dit jaar samen deze Run te lopen en daarbij zelf ook geld in te leggen, twijfelden wij dan ook geen moment.


Villa Pardoes bezorgt kinderen en hun ouders, broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s een onbezorgde week samen. Even mogen ze alles vergeten. Eén van de ouders schreef hierover het volgende in het gastenboek van Villa Pardoes:
“Eigenlijk wil je helemaal niet op vakantie in Villa Pardoes. Want dat betekent dat je een ziek kind hebt. Maar wat er de afgelopen week hier met ons gebeurde, is zo bijzonder. Even leek het alsof Sam helemaal niet ziek was. Het ging weer om ons gezin, we hebben genoten.”


Helaas gaat het mogelijk maken van deze vakanties ook gepaard met kosten, namelijk zo’n €2.000 per vakantie. Om zo’n 600 vakanties per jaar mogelijk te maken, moet er dus zo’n €1,2 miljoen per jaar bijeen gesprokkeld worden. Hieraan willen wij graag ons steentje bijdragen en wij hopen dat wij hierin ook op jullie (financiële) steun mogen rekenen.


Wij willen jullie dan ook vragen om ons te sponsoren. Dit kun je doen via bijgevoegde crowdfunding link.
Voor wat betreft het bedrag van de sponsoring is alles mogelijk. Er is geen vast bedrag; iedere Euro is welkom en telt.


Bij voorbaat heel erg bedankt!


Een warme groet,
Heidi, Lucas en Marco

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
Bekijk alle
07-01-2023 | 20:47
17-12-2022 | 17:52 Veel Suc6! Zet hem op.
17-12-2022 | 09:55 Gezinnen met een ziek kind verdienen het ten zeerste om ook eens even hun gedachten opzij te kunnen zetten
17-12-2022 | 08:36
13-12-2022 | 17:06 You can do it!